Interjú Péterfy Borival

A híres énekesnő és színésznő pályájáról, példaképeiről mesél a következő interjúban. A kérdések és válaszok összekeveredtek, állítsd őket sorrendbe!

  1. Hogyan ismerkedtél meg a zenével?

  2. Nagyon sok olyan ember van, akiket csodálok, akiktől tanultam valamit, rég halott íróktól, zenészektől, filmrendezőktől, színészektől kezdve mostani civil barátaimon keresztül a kollegáimon át a zenekaromig. Nem is lehet felsorolni.

  3. Hogyan jött a színészet?

  4. A zenével már az anyaméhben megismerkedik az ember, ha szerencsés, és a szülei muzikálisak. Én mindig imádtam a zenét, hatéves koromtól zongoráztam.

  5. Van példaképed?

  6. Hát ez nehéz kérdés, mindenkinek más útja van. Próbáljanak társakat keresni maguknak, színházat vagy zenekart, olyan embereket, akiknek hasonló az ízlésük. És keressenek mestereket, akiktől lehet tanulni.

  7. Mit javasolsz azoknak a fiataloknak, akik szeretnének ezekkel a szakmákkal foglalkozni? Hogyan kezdjék el?

  8. Már nagyon fiatalon eldöntöttem, hogy színész szeretnék lenni. Nem vettek fel a főiskolára, amit utólag már egyáltalán nem bánok. Nagyon izgalmas, kalandos és csodálatos volt eddig a pályám.

Forrás: www.zsiráf.hu


A feladat PDF formátumban is letölthető  ITT.Foglald össze röviden, mit tudsz Péterfy Boriról! Ebben segíthet az alábbi szófelhő:

Nincsenek megjegyzések :